Kuva Me -sivulle
Kuva Me -sivulle

 me!

Rakastamme myyntiä ja meiltä löytyy vahvaa osaamista monenlaiseen myyntityöhön. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja tiedämme, että kun omaa kunnon myyntitaidot, pärjää elämässä missä vain. Meille on tärkeää olla asiantuntijoita omalla alallamme.

Uskomme, että jokainen puhelu voi olla onnellinen kohtaaminen. Lisäksi uskomme, että myös työpaikalla voi olla onnellinen.

Lue lisää meistä >>

 Avoimet työpaikat

Miksi SUOMEN TELECENTER on työpaikka, johon kannattaa pyrkiä?

Meille on tärkeää laadukas myynti, ilo työpaikalla ja oman ammattitaidon kehittäminen. Myyntikoulutuksemme on erittäin kattava, mikä takaa jokaiselle työntekijälle erinomaiset valmiudet myyntityöhön omasta taustasta tai aiemmasta työkokemuksesta riippumatta.

Lue lisää työpaikoistamme >>

 Palvelut

SUOMEN TELECENTER tunnetaan myynnin korkeasta laadusta, aidosta sitoutumisesta asiakkaan tavoitteisiin, henkilöstön iloisesta asenteesta ja jämäkän reilusta johtamisesta.

Autamme asiakkaitamme lisäämään myyntiä heidän kaikissa kanavissaan.

Lue lisää palveluistamme >>

Fortum

Halu oppia +
meidän 14 vuoden kokemus myyjien valmentamisesta = Onnistumistakuu

Mikäli sinulla on halu oppia myyntiä ja olet valmis tekemään töitä, me lupaamme kouluttaa sinusta osaavan myyjän. Sen takeeksi lupaamme nyt maksaa kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta TESin mukaisen kiinteän kuukausipalkan päälle takuuprovision 300 € / kk ! Pääset heti provisiovauhtiin kiinni ja voit keskittyä täysin myyntitaitojen kehittämiseen.

Uutiset

uutiskuva